VOOR 16:00 BESTELD MORGEN GRATIS IN HUIS - MAAK NU JOUW EIGEN TELEFOONHOESJE!

Telefoonscherm beschermen als een Pro: Top Tips en Advies

Je telefoonscherm is een van de meest kwetsbare onderdelen van je smartphone, en het goed beschermen is van groot belang. Krassen, barsten en andere schade aan het scherm kunnen niet alleen de functionaliteit van je telefoon beïnvloeden, maar ook de algehele esthetiek ervan verminderen. Gelukkig biedt mijntelefoonhoesjemaken.nl voordelige telefoonhoesjes voor merken als Apple, Samsung en Oppo, die je telefoonscherm optimaal beschermen. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je scherm in topconditie blijft.

Kies het juiste telefoonhoesje

Het kiezen van het juiste telefoonhoesje is de eerste stap om je scherm te beschermen. Bij Mijn Telefoonhoesje Maken vind je de beste hoesjes en een breed assortiment hoesjes. Van de Apple IPhone, naar de Samsung Galaxy en de Oppo smartphone. Kies een hoesje van mijntelefoonhoesjemaken.nl die zowel voordelig is als persoonlijk doordat je ze zelf kan personaliseren.

Overweeg een screenprotector

Naast een telefoonhoesje kan het plaatsen van een screenprotector een slimme zet zijn. Een screenprotector is een dunne laag die over je telefoonscherm wordt aangebracht om krassen en kleine beschadigingen te voorkomen. Het is een extra barrière tussen je scherm en de buitenwereld. Wij verkopen buiten gepersonaliseerde telefoonhoesjes ook screenprotectors om je telefoon te beschermen.

Screenprotector voor je mobiele telefoon bescherming

Houd je telefoon weg van harde voorwerpen

Om je scherm te beschermen tegen krassen en barsten, moet je ervoor zorgen dat je telefoon niet in dezelfde zak of tas zit als harde voorwerpen zoals sleutels of munten. Het is ook belangrijk om voorzichtig te zijn wanneer je je telefoon op tafels of andere oppervlakken legt.

Gebruik een telefoonstandaard

Een telefoonstandaard kan handig zijn om je telefoon rechtop te zetten zonder het scherm plat op een oppervlak te leggen. Dit kan krassen op het scherm voorkomen, vooral als je vaak video's bekijkt of video-oproepen doet.

Houd je telefoon schoon

Houd je telefoon en scherm schoon van vuil, stof en vingerafdrukken. Gebruik een zachte microvezeldoek om het scherm regelmatig schoon te vegen. Vuil en stofdeeltjes kunnen krassen veroorzaken als ze over het scherm wrijven.

Voorkom vallen en stoten

Een van de meest voorkomende oorzaken van gebroken schermen is vallen. Gebruik een beschermend telefoonhoesje om schokken op te vangen en te voorkomen dat je scherm direct in contact komt met harde oppervlakken.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je telefoonscherm te beschermen. Onze voordelige telefoonhoesjes bieden niet alleen stijl en personalisatie, maar ook hebben we screenprotectors voor verschillende soorten telefoons voor de nodige bescherming zodat jij je scherm in topconditie kan houden. Kies vandaag nog het perfecte gepersonaliseerde hoesje en screenprotector voor je Apple, Samsung of Oppo smartphone.

Wat zoek je?

SCHRIJF JE IN VOOR

ONZE NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor exclusieve updates, nieuwkomers en ontvang 15% korting!

Jouw winkelwagen