VOOR 16:00 BESTELD MORGEN GRATIS IN HUIS - MAAK NU JOUW EIGEN TELEFOONHOESJE!

Terugbetalingsbeleid

Als je een defect of onjuist artikel wilt retourneren, lees dan ons retourbeleid zorgvuldig door. Artikel(en) kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Voordat u een retourzending opstuurt dient u contact op te nemen via e-mail op het volgende e-mailadres: info@mijntelefoonhoesjemaken.nl. Pas als u een akkoord krijgt kunt u de artikel(en) retourneren met het bijbehorende retourformulier. Het retouradres en verdere instructies zijn te vinden op het retourformulier. Het retour formulier kunt u hier downloaden.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Op het moment dat wij de retour ontvangen hebben wordt uw aankoopbedrag van de artikelen geretourneerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Dit kunt u doen door het gebruik van een verzendbedrijf zoals PostNL of DHL. Het is ook mogelijk dit met postzegels te versturen. Zorg er wel voor dat u de retourzending genoeg frankeert. De retourzending is namelijk op eigen risico en raden u aan een betrouwbare bezorgpartij met track & trace te gebruiken. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mijntelefoonhoesjemaken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen herroepingsrecht

Producten die u via deze webwinkel ontwerpt met de ontwerp tool, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Wat zoek je?

SCHRIJF JE IN VOOR

ONZE NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor exclusieve updates, nieuwkomers en ontvang 15% korting!

Jouw winkelwagen