VOOR 16:00 BESTELD MORGEN GRATIS IN HUIS - MAAK NU JOUW EIGEN TELEFOONHOESJE!

Tips voor het beschermen van je beeldscherm! #HANDIG

Je smartphone is een kostbaar bezit en het beeldscherm is een van de meest kwetsbare onderdelen. Het is dan ook essentieel om je beeldscherm goed te beschermen tegen krassen, barsten en andere schade. Bij mijntelefoonhoesjemaken.nl begrijpen we het belang van een effectieve bescherming voor je beeldscherm, en daarom bieden we voordelige telefoonhoesjes voor de merken zoals Apple, Samsung en Oppo die je beeldscherm optimaal kunnen beschermen. In deze blog ontdek je welk type telefoonhoesje het beste is om je beeldscherm te beschermen.

1. Transparante siliconen hoesjes

Transparante siliconen hoesjes zijn een uitstekende keuze om je beeldscherm te beschermen. Ze bedekken zowel de achterkant als de zijkanten van je telefoon en hebben opstaande randen rond het scherm om het te beschermen tegen krassen en stoten. Dankzij het transparante ontwerp blijft het beeldscherm zichtbaar terwijl het toch goed beschermd wordt.

Transparantie telefoonhoesjes maken

2. Schokbestendige hybride hoesjes

Schokbestendige hybride hoesjes bieden een extra laag bescherming voor je beeldscherm. Ze combineren harde materialen aan de buitenkant met zachte, schokabsorberende materialen aan de binnenkant. Hierdoor wordt je telefoon extra goed beschermd tegen vallen en stoten, waardoor het risico op scherm barsten wordt geminimaliseerd.

Ontwerpen

3. Clear view flip hoesjes

Clear view flip hoesjes zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook bescherming aan zowel de voor- als achterkant van je telefoon. Deze hoesjes hebben een doorzichtige voorkant waarmee je het scherm kunt bekijken en bedienen zonder het hoesje te openen. Dit beschermt je scherm tegen krassen en vuil, zelfs tijdens gebruik.

 4. Telefoonkoord

Een elegante optie om je telefoon en scherm te beschermen, is het gebruik van een stijlvol telefoonkoord. Dit prachtige koord is verkrijgbaar in diverse kleuren en biedt veelzijdige draagmogelijkheden: om je nek, over je schouder, of zelfs bevestigd aan je broek of rugzak. Het is niet alleen praktisch, maar voorkomt ook dat je telefoon op de grond valt of uit je hand glipt. Wij geloven dat dit de ultieme beschermingsoplossing is. Ontdek het nu op onze website en voeg een vleugje elegantie toe aan je telefoonaccessoires!

Telefoon koord kopen voor bescherming van je telefoon op mijn telefoon hoesje maken

5. Volledige dekking hoesjes

Als je maximale bescherming voor je beeldscherm wilt, overweeg dan een volledige dekking hoesje. Deze hoesjes bedekken zowel de voor- als achterkant van je telefoon en hebben een ingebouwde screenprotector om je beeldscherm te beschermen tegen krassen en stoten.

6. Gepersonaliseerde hoesjes

Bij mijntelefoonhoesjemaken.nl kun je je eigen telefoonhoesje personaliseren en ervoor zorgen dat het perfect bij je behoeften past. Je kunt op je hoesje foto’s, plaatjes en teksten zetten. Je kunt dus kiezen voor een ontwerp dat je stijl weerspiegelt.

Eigen telefoonhoesje persoonlijk design

7. Screenprotector

Iets wat wij met trots in ons assortiment aanbieden, zijn screenprotectors. Screenprotectors zijn werkelijk een waardevolle toevoeging, want ze bieden talloze voordelen voor jouw geliefde apparaten.

Allereerst zorgen deze dunne, transparante schilden voor een onzichtbare maar uiterst effectieve bescherming van het kostbare scherm van je apparaat. Ze fungeren als een schild tussen je scherm en de dagelijkse gevaren die op de loer liggen, zoals krassen, vlekken en vingerafdrukken. Dankzij de screenprotector blijft je scherm helder en vlekvrij, waardoor je altijd kunt genieten van een optimale kijkervaring.

Daarnaast bieden screenprotectors een extra laagje zekerheid, wat vooral handig is als je je apparaat vaak meeneemt op avonturen buitenshuis. Of je nu gaat wandelen in de natuur, reist naar exotische bestemmingen of gewoon onderweg bent in de stad, je scherm blijft beschermd tegen stoten en krassen. Koop nu je eigen screenprotector!

Screenprotector kopen voor je telefoon hoesje

Kortom, er zijn verschillende opties beschikbaar om je beeldscherm te beschermen met een telefoonhoesje van Mijntelefoonhoesjemaken.nl. Je kunt er zeker van zijn dat je beeldscherm goed wordt beschermd terwijl je geniet van stijl en personalisatie. Ontdek ons assortiment en personaliseer nu een hoesje en geef je smartphone de voordelige bescherming die het verdient bij Mijntelefoonhoesjemaken.nl.

 

Wat zoek je?

SCHRIJF JE IN VOOR

ONZE NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor exclusieve updates, nieuwkomers en ontvang 15% korting!

Jouw winkelwagen