VOOR 16:00 BESTELD MORGEN GRATIS IN HUIS - MAAK NU JOUW EIGEN TELEFOONHOESJE!

Een gepersonaliseerd telefoonhoesje ontwerpen? Gebruik deze 6 handige tips!

Ben je op zoek naar een manier om je telefoon een persoonlijk tintje te geven? Dan is het maken van een gepersonaliseerd telefoonhoesje wellicht iets voor jou! Bij eentelefoonhoesjemaken.nl kun je gemakkelijk en snel je eigen hoesje ontwerpen met jouw favoriete afbeelding of tekst. In deze blog delen we 6 tips om het maken van jouw eigen telefoonhoesje zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

 1. Kies de juiste afbeelding

  Het kiezen van de juiste afbeelding is een belangrijk onderdeel van het ontwerpen van een gepersonaliseerd telefoonhoesje. Kies een afbeelding die past bij jouw persoonlijke stijl en die goed bij de kleur van je telefoon past. Bij eentelefoonhoesjemaken.nl kun je kiezen uit verschillende afbeeldingen en thema's om het ontwerpen nog makkelijker te maken.

 2. Zorg voor een goede resolutie

  Om ervoor te zorgen dat je afbeelding er scherp en mooi uitziet op je telefoonhoesje, is het belangrijk om te zorgen voor een goede resolutie. Gebruik daarom altijd afbeeldingen met een hoge resolutie (minimaal 300 dpi) voor het ontwerpen van je hoesje.

 3. Kies de juiste kleuren

  Als je een afbeelding kiest, is het belangrijk om te kijken naar de kleuren die in de afbeelding voorkomen. Kies kleuren die goed bij elkaar passen en die mooi aansluiten bij de kleur van je telefoon. Bij eentelefoonhoesjemaken.nl kun je de kleuren van je ontwerp aanpassen en experimenteren met verschillende kleurcombinaties.

 4. Voeg tekst toe

  Een gepersonaliseerd hoesje is niet compleet zonder een persoonlijke tekst. Voeg bijvoorbeeld je naam, een inspirerende quote of een belangrijke datum toe aan je ontwerp. Kies een lettertype dat past bij de stijl van je afbeelding en maak je ontwerp helemaal af.

 5. Kies het juiste type hoesje

  Bij eentelefoonhoesjemaken.nl kun je kiezen uit verschillende soorten hoesjes, zoals een hardcase, softcase, flipcase of portemonneehoesje. Kies het type hoesje dat het beste past bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

 6. Bekijk het ontwerp in 3D

  Bij eentelefoonhoesjemaken.nl kun je het ontwerp van je hoesje bekijken in 3D. Zo krijg je een goed beeld van hoe je ontwerp eruit komt te zien op je telefoon. Dit maakt het makkelijker om eventuele aanpassingen te maken voordat je het hoesje bestelt.

Het personaliseren van je telefoonhoesje is een leuke en makkelijke manier om je telefoon een unieke uitstraling te geven. Door gebruik te maken van de tips die we in deze blog hebben gedeeld, kun je bij eentelefoonhoesjemaken.nl gemakkelijk en snel een gepersonaliseerd hoesje ontwerpen dat helemaal bij jou past. Of je nu kiest voor een afbeelding, tekst of kleurcombinatie, met een gepersonaliseerd telefoonhoesje weet je zeker dat je opvalt. Ga aan de slag en creëer jouw unieke telefoonhoesje vandaag nog!

Wat zoek je?

SCHRIJF JE IN VOOR

ONZE NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor exclusieve updates, nieuwkomers en ontvang 15% korting!

Jouw winkelwagen